Loodgieter Enschede

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Enschede

Loodgieter Enschede? Heeft u last van een verstopping in uw riool of afvoer? Dat is vervelend! Vooral wanneer het niet zelf op te lossen is. Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk een loodgieter langs komt om het probleem op te lossen.

Wilt u ook dat uw verstoppingen binnen no-time verholpen wordt? De meeste verstoppingen hebben wij in minder dan drie kwartier verholpen. Ons loodgietersbedrijf heeft al jarenlange ervaring heeft met het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden mensen geholpen met hun verstopping.

Ontstoppingsdienst Enschede is een loodgietersbedrijf gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Onze verdieping gaat in het ontstoppen van verstoppingen. Tevens zijn wij in staat u te helpen met het inspecteren en/of reinigen van uw afvoeren en riolering.

Heeft u een verstopping of een ander afvoerprobleem? En wilt u daarvoor de hulp van een Loodgieter Enschede inschakelen? Neem dan gerust contact op via 053 203 37 23.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Enschede

Services

Ontstoppingsbedrijf Enschede

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

053 203 37 23

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Enschede. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Enschede.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Enschede en omstreken

Loodgietersbedrijf Enschede

U bent bij ons loodgietersbedrijf te Enschede aan het juiste adres wanneer u te maken heeft met een verstopping! U vraagt zich misschien af hoe het in zijn werk gaat wanneer u onze hulp inschakelt? Ontstoppingsdienst Enschede legt u dat graag uit.
U kunt telefonisch een afspraak inplannen door te bellen met onze telefoniste. Vervolgens komen wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave.

Wanneer u ons akkoord geeft op deze prijsopgave zullen wij direct starten met onze werkzaamheden. Wanneer de verstopping is verholpen ruimen wij alles netjes op en laten wij u met een tevreden gevoel achter.

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons bereiken voor proberen als een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden.

Heeft u te maken met een verstopping in uw toilet, afvoer of riool? Wij kunnen u hiermee helpen! Bel vandaag nog voor het inplannen van een afspraak via 053 203 37 23. Ontstoppingsdienst Enschede komt binnen no-time naar u toe!

Enschede Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Enschede

Jaren Ervaring

Enschede Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Enschede

Ontstoppen

Ontstoppen Enschede?

Het is mogelijk dat uw gootsteen of toilet niet meer doorspoelt. In vrijwel alle gevallen heeft dit te maken met een rioolverstopping.
Dit is natuurlijk vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien worden. Ontstoppingsdienst Enschede heeft een team van ervaren ontstoppers voor u klaar staan!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door een loodgieter met veel ervaren in het vak? Dit snappen wij goed. U weet dan zeker dat dit goed is gebeurd. Daarnaast verkrijgt u bij ons ook garantie op onze ontstoppingen en zullen wij u voorzien van de beste adviezen.

Heeft u de hulp nodig van een ervaren loodgieter? Ontstoppen Enschede staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Riool Ontstoppen Enschede

Niemand zit te wachten op een toilet dat overstroomt of een douche waarbij het water tot de enkels komt. Wanneer dat toch het geval is, moet dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden.
Op zo’n moment kunt u op onze Loodgieter in Enschede rekenen. Wij kunnen uw afvoer en riool ontstoppen zodat het water weer normaal wegstroomt. Met de juiste apparatuur kunnen wij elke verstopping snel en vakkundig verhelpen.

Onze ervaren loodgieters kunnen het meestal direct voor u oplossen. In sommige gevallen ligt de oorzaak van de problemen bij de buren of bij de gemeente, dan kan het wat langer duren om de verstopping te verhelpen.

Wilt u uw riool laten ontstoppen? En woont u in de omgeving van Enschede? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Enschede. Wij helpen u graag!

Enschede Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Enschede
Enschede Loodgieter
Riool Verstopping Enschede Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Enschede

Kunt u zelf geen passende oplossing vinden voor uw verstopping in de afvoer? Dit is niet gek. Veel mensen beschikken niet over de juiste kennis of het benodigde gereedschap om een verstopping effectief te verhelpen.
Om deze problemen op te lossen zijn er veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Dit maakt het onduidelijk wat nou wel en wat niet goed functioneert. Het antwoord op al uw vragen over verstoppingen in afvoeren vindt u op desbetreffende pagina over afvoeren.

Krijgt u het niet voor elkaar om zelf uw afvoer te ontstoppen of laat u het liever uitbesteden? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Heeft u hulp nodig van een loodgieter in Enschede bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 053 203 37 23 om uw klus te bespreken met onze collega.

Gootsteen Ontstoppen Enschede

Bent u de afwas aan het doen en loopt het water niet meer weg? Of komt het water in de gootsteen omhoog wanneer u de vaatwasser aan het doen bent? Dan mag u er wel vanuit gaan dat deze verstopt zit.
Om deze problemen op te lossen zijn er veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Dit maakt het onduidelijk wat nou wel en wat niet goed functioneert. Het antwoord op al uw vragen over verstoppingen in gootsteen vindt u op desbetreffende pagina over verstoppingen in de gootsteen.

Op het moment dat u te maken heeft met terugkerende verstoppingen, is het soms nodig om een kijkje te nemen in de afvoer van uw gootsteen. Hiervoor hebben de vakmannen van Ontstoppingsdienst Enschede een rioolcamera. Met deze speciale rioolcamera kunnen wij de staat van de gootsteen en riolering kunnen inspecteren.

Hiermee kunnen wij beginnende verstoppingen opsporen en op de centimeter na bepalen waar een leidingbreuk zit. Zo kunnen wij verstoppingen snel en effectief verhelpen.

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Enschede op 053 203 37 23. U kunt te allen tijde uw klus bespreken met onze collega.

Verstopping Gootsteen Enschede
Enschede Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Enschede
Riool Verstopping Enschede

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Enschede

Op het moment dat uw toilet verstopt is geraakt raadt Ontstoppingsbedrijf Enschede u aan geen gebruik meer te maken van het toilet. U kunt de verstopping hierdoor hardnekkiger maken dan deze al is. Hierdoor wordt het veelal lastiger de verstopping snel te verhelpen.
Veel mensen kiezen ervoor professionele hulp in te schakelen in het geval van een verstopt toilet. Op deze manier hebben zij de zekerheid snel en effectief van de verstopping af te komen, zonder dat er onnodige schade wordt aangericht aan het riool.

Wilt u een loodgieter inschakelen voor een verstopping in uw riool, afvoer of toilet? Bel dan naar Loodgietersbedrijf Enschede via 053 203 37 23. Wij komen graag bij u langs om de verstopping te verhelpen.

Andere services

Overige werkzaamheden

Ontstoppingsdienst Enschede kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook bereiken voor andere werkzaamheden. Wilt u gebruik maken van één van de onderstaande diensten? Dat is mogelijk. Neem gerust contact op via 053 203 37 23. Ontstoppingsbedrijf Enschede staat voor u klaar!

Rioolinspectie met camera

Ontstoppingsdienst Enschede raadt u aan om uw riool en afvoer eens in de zoveel tijd te laten controleren. Onze loodgieters beschikken over de nieuwste rioolcamera, waarmee wij gemakkelijk een kijkje kunnen nemen in uw riool.

De medewerkers die op pad gaan met een rioolcamera zijn uiterst goed opgeleid. Zij kunnen beginnende verstoppingen of andere problemen al in het eerste stadium herkennen.

Daarnaast kunnen de loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Enschede een goede inschatting maken van de ernst van de situatie. Vaak kunnen problemen in het riool verholpen worden door een kleinere gerichte reparatie. Omdat wij precies weten hoe uw riolering in elkaar steekt, kunnen wij dit vaak in een korte tijd doen.

Verstopping Afvoer Enschede
Afvoer Ontstopping Enschede
Loodgieters Enschede
Enschede Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Wilt u uw riool in de optimale staat behouden en de levensduur uiterst lang verlengen? Dan is een rioolreiniging de uitgelezen optie voor u! Voorkomen is immers beter dan genezen toch?

Door een rioolreiniging in Enschede te laten uitvoeren, voorkomt u ongemakken en de daarbij komende kosten. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen.Tevens verlengt u hiermee de levensduur van uw riool.

Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Enschede helpen u graag! U kunt telefonisch contact opnemen via 053 203 37 23.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Als laatste kunt u ons bereiken voor het repareren en vervangen van rioleringen. Ontstoppingsbedrijf Enschede heeft hier al jaren, dan wel tientallen jaren ervaring mee. Daarnaast weten wij als ontstoppingsbedrijf precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Ontstoppingsdienst Enschede weet hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt. Daarom helpen wij u ook graag als u nieuwe riolering wil aanleggen of te maken heeft met een leidingbreuk of een verzakt riool.

Wilt u uw riolering laten repareren of vervangen? Dat kunt u gerust laten doen door de gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppingsdienst Enschede. Neem gerust contact op voor een afspraak via 053 203 37 23.

Riool Ontstopping Enschede
Enschede Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Enschede
Riool Ontstoppingsdienst Enschede

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Ons werkgebied omvat Enschede en wijde omstreken. Eerlijkheid en vakmanschap, dat is waar Ontstoppingsbedrijf Enschede voor staan. Wij zorgen gegarandeerd voor een professionele afhandeling van uw hardnekkige verstopping in het toilet.
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken voor spoedgevallen. Hieronder verstaan wij klussen die niet op zich kunnen laten wachten. Denk hier bijvoorbeeld aan lekkages of overstromingen die ontstaan zijn door een verstopping.

Weet dat u ons ook kunt bereiken voor het uitvoeren van een rioolinspectie of -reiniging. Hierin brengen wij uw riolering in kaart en zorgen wij er ook voor dat de afvoer en riolering weer mooi schoon is. Hierdoor is de kans klein dat er een verstopping kan ontstaan en daarnaast wordt de levensduur van de afvoerbuizen geoptimaliseerd.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Enschede via 053 203 37 23. Wij staan binnen no-time bij u op de stoep.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Enschede
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Enschede rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 053 203 37 23

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Enschede

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Enschede

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Enschede!

Afvoer Ontstoppen Enschede

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Enschede

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Enschede

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Enschede

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Enschede

Ontstoppingsbedrijf Enschede is in 1992 opgericht met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontstoppingsdienst Enschede tracht elke klant op een transparante en vakkundige wijze van hun verstopping af te helpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Enschede via 053 203 37 23.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Enschede te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 053 203 37 23.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 053 203 37 23.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.
Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 053 203 37 23.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 053 203 37 23. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Enschede uit?
Ontstoppingsbedrijf Enschede ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Enschede en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!