Gootsteen Ontstoppen
Enschede

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Enschede

Gootsteen Ontstoppen Enschede? Een gootsteenverstopping kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als u dagelijkse de afwas doet. Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt zodat er geen berg afwas ontstaat..

Ontstoppingsbedrijf Enschede helpt u graag met een verstopte gootsteen. Onze ontstoppers beschikken over speciale machines waarmee elke blokkade opgespoord en verholpen kan worden. De meeste verstoppingen lossen wij binnen 30 minuten op!

Een gootsteenverstopping is vaak een ophoping van vet, olie, eten, zeep en ander vuil wat door de gootsteen gespoeld wordt. De blokkade is dan vaak erg hard waardoor het lastig kan zijn om de verstopping zelf te verhelpen.

Wij zorgen graag voor de ontstopping van uw verstopte gootsteen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Enschede via 053 203 37 23 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag uw Gootsteen Ontstoppen Enschede.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Enschede Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsbedrijf Enschede

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

053 203 37 23

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Enschede. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Enschede.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Enschede en omstreken

Ontstoppingsdienst Enschede

Loopt uw gootsteen slecht door? Of komt het water in de gootsteen omhoog bij het spoelen van de wc of het afpompen van de vaatwasser? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopte grondleiding. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Enschede helpen u graag!
Naast het verhelpen van verstoppingen, kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren een rioolinspectie of rioolreiniging. Wanneer u een rioolinspectie of -reiniging uitvoert weet u zeker dat de riool en gootsteen weer volledig schoon is. Hierdoor wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd en gaan de afvoerbuizen langer mee.

Regio Enschede is ons werkgebied. Het maakt onze ontstoppers verder niet uit waar u precies woont, Ontstoppingsbedrijf Enschede hanteert geen voorrijkosten.

Heeft u een verstopte gootsteen? En bent u daarvoor op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst? Hoe erg de gootsteenverstopping ook is, Ontstoppingsdienst Enschede kan u helpen. Maak gerust een afspraak via 053 203 37 23. Wij komen zo spoedig mogelijk langs om uw verstopping op te lossen.

Enschede Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Enschede

Jaren Ervaring

Loodgieters Enschede
Gootsteen Ontstopping Enschede

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Het ontstaan van een gootsteenverstopping is een proces wat soms wel maanden kan duren. Vaak begint het met een ophoping van vet, olie, etensresten, zeepresten, en ander vuil wat door de gootsteen gespoeld wordt.
Als de gootsteen tijdelijk niet meer gebruikt wordt, dan verhardt de ophoping. Hierdoor kan nog meer vet, olie, etensresten, zeepresten, en ander vuil er achter blijven steken of eraan vast blijven kleven.

Zo’n ophoping wordt steeds groter totdat het een blokkade vormt waar het water niet goed meer langs kan stromen. Dit is ook het moment dat u zult merken dat de goosteen verstopt zit. Dan is het verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Hoe langer u wacht, des te lastiger het wordt om de gootsteen te ontstoppen.

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Of stroomt het water slecht weg? Geen zorgen! Ontstoppingsbedrijf Enschede helpt u graag! Neem gerust contact op via 053 203 37 23.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

De gootsteen ontstoppen is niet altijd een makkelijke klus, een verstopte gootsteen kan erg hardnekkig zijn omdat de verstopping zich soms diep in het riool bevindt. Het is daarom altijd belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt.
Bij een gootsteenverstopping is het verstandig om eerst de sifon te controleren. Wellicht zit hier zoveel vuil in dat het water er minder goed langs kan stromen. Een sifon is eenvoudig na te kijken door deze los te draaien en schoon te maken.

De meeste gootsteenverstoppingen ontstaan doordat vet, olie, etensresten, zeepresten, en ander vuil een ophoping veroorzaken in de grondleiding naar het hoofdriool. Zo’n verstopping kan erg diep in de afvoer zitten, dit is vrijwel niet zelf op te lossen.

Wilt u zelf uw gootsteen ontstoppen? Lees dan snel verder op deze pagina. Onze ontstoppers hebben een aantal methodes beschreven die u kunnen helpen om de verstopte gootsteen te ontstoppen. Als het met deze methodes niet lukt, dan is het toch echt nodig om een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen.

Bent u niet in staat om de verstopping zelf te verhelpen? Of heeft u hier geen tijd voor? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Enschede via 053 203 37 23.

Enschede Loodgieter
Gootsteen Verstopping Enschede
Enschede Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Enschede

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

De goosteen ontstoppen met een plopper is effectief wanneer de verstopping niet te diep in de afvoer van de gootsteen zit. Daarom is het van belang om te bepalen waar de blokkade zich bevindt in de afvoer. Heeft u de sifon al nagekeken?
Onze monteurs leggen u graag uit hoe u een plopper effectief kunt gebruiken om de gootsteen te ontstoppen. Hopelijk lukt het u om voldoende zuigkracht te creëren zodat de verstopping los komt.

Zorg dat er een laagje water in de gootsteen staat en zet de plopper op de afvoer van de gootsteen. De zuignap moet de afvoer volledig omsluiten, anders werkt het niet. Duw de steel zachtjes naar beneden. Te hard duwen zorgt ervoor dat de blokkade vaster geduwd wordt in de afvoer. Het gaat bij deze methode om de terugtrekkende beweging.

Trek de plopper omhoog. Zo creëert u zuigkracht. Herhaal het duwen en trekken zodat er een pompende beweging ontstaat die hopelijk voldoende zuigkracht creëert om de blokkade los te maken en terug de gootsteen in te zuigen.

Is het gelukt? Spoel de gootsteen dan nog goed door met heet water. Zo zorgt u ervoor dat ook de laatste resten weggespoeld worden.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

De verstopte goosteen verhelpen met soda is een optie wanneer de blokkade bestaat uit een ophoping van vet, olie, eten- en zeepresten, haren en ander vuil. Door de reinigende en ontvettende werking van soda komt de blokkade hopelijk los.
Het voordeel van soda is dat het geen schade aan kan richten aan de afvoer, uzelf, of het milieu. Soda is een natuurlijk middel dat u zonder aarzeling kunt gebruiken.

Eventueel kunt u ook azijn gebruiken in combinatie met de soda. Ook azijn is een natuurlijk middel dat een reinigende en ontvettende werking heeft. Daarom zijn deze middelen ook erg goed te combineren om de verstopte gootsteen te ontstoppen.

U kunt de verstopte gootsteen verhelpen met soda en azijn door één of twee kopjes soda en één of twee kopjes azijn in de gootsteenafvoer te doen. Het is aan te raden om dit een nacht of een halve dag te laten inwerken.

Na het inwerken van de soda en azijn kunt u een emmer of bak vullen met heet water (en eventueel nog kopje soda en azijn) en deze vanaf zo hoog mogelijk boven de gootsteen leeg gieten. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade.

Als u geen emmer heeft, dan kunt u de gootsteen ook vullen met heet water en vervolgens de stop eruit trekken. Dit werkt dan ongeveer hetzelfde maar er is dan iets minder druk dan met een emmer die hoog boven de goosteen gehouden wordt.

Gelukt om de goosteenverstopping te ontstoppen? Spoel de gootsteen dan nog goed door met heet water. Als het niet gelukt is, dan kunt u nog een ontstoppingsveer proberen. Anders is het wellicht verstandig om een professionele ontstoppingsdienst langs te laten komen.

Enschede Wc Verstopt
Enschede Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Enschede Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Enschede

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

De goosteen verstopping verhelpen met een ontstoppingsveer is een optie als de blokkade niet te diep zit. Soms zit een verstopping zo diep in de afvoer dat dit niet te ontstoppen is met een veer die u bij de bouwmarkt of online heeft aangeschaft.
Daarnaast is het met een ontstoppingsveer erg belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal en de afvoerbuizen van kunststof. Verkeerd gebruik van de veer kan leiden tot een lekkage of het moeten vervangen van afvoerbuizen.

U kunt de goosteen verstopping verhelpen met veer door de kop voorzichtig in de afvoer te duwen. U kunt langs bochten heen manoeuvreren door op gevoel te draaien en duwen aan de veer. U merkt het wel als de kop langs de bocht gaat.

Ga niet lomp trekken of duwen als u vast zit, zo maakt u juist schade. Op zo’n moment kunt u gerust contact opnemen. Het komt regelmatig voor dat Ontstoppingsdienst Enschede mensen helpt die vast zitten met de veer of een lekkage hebben veroorzaakt.

Eenmaal bij de verstopping aangekomen kunt u de blokkade losmaken van de afvoerwand door met beleid te duwen, draaien en trekken aan de veer. Vervolgens kunt u testen of het water goed doorloopt door de kraan te laten lopen.

Niet gelukt om de gootsteenverstopping te verhelpen? Dan is het verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Ontstoppingsbedrijf Enschede helpt u graag. Bij ons bent u ervan verzekerd dat snel en vakkundig wordt opgelost!

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Veel mensen maken gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen om een verstopte gootsteen te verhelpen. Deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. De binnenwanden van de leidingen worden hierdoor aangetast.

De kans op nieuwe verstoppingen wordt groter bij wanden die aangetast zijn omdat vuil hier eerder aan vast blijft plakken. Daarom is het niet verstandig om zomaar allerlei middelen in de afvoer te gooien.

Veel chemische ontstoppingsmiddelen werken ook helemaal niet goed. Een blokkade die al maanden vastgeplakt zit aan de binnenwand van de afvoer gaat niet zomaar even los van wat ontstoppingsmiddel.

Ontstoppingsdienst Enschede komt vrijwel dagelijks bij mensen thuis die de verstopping al hebben proberen op te lossen met meerdere chemische middelen. Tientallen euro’s kwijt aan chemische middelen en nog steeds een verstopte afvoer.

Al die chemicaliën moeten ook weggespoeld worden/ Het water in het hoofdriool wordt hierdoor onnodig vervuild. Daarnaast wordt de waterzuivering en het milieu onnodig belast met het afbreken van alle chemicaliën die in ontstoppingsmiddelen zitten.

De bijtende werking van de chemicaliën is ook zo krachtig dat u er zelf een chemische verbranding door kunt krijgen als het in contact komt met uw huid. Ook de dampen die vrijkomen bij gebruik van het middel zijn schadelijk voor de luchtwegen.

Genoeg redenen om het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen zoveel mogelijk te vermijden. Er zijn ook andere methodes en natuurlijke middelen die u kunt proberen om de verstopping te verhelpen. Als het daarmee niet lukt, dan is het sowieso nodig om een bedrijf in te schakelen die de gootsteen met professionele machines kan ontstoppen en/of reinigen.

Verstopping Gootsteen Enschede
Ontstoppen Gootsteen Enschede
Verstopping Riool Enschede
Loodgieter Enschede

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

De meeste goosteenverstoppingen ontstaan door het ophopen van vet, olie, etensresten en ander vuil.
Veel mensen denken dat vloeibare vetten en oliën wel weggespoeld worden door het water maar dit is niet zo. Het gaat juist stollen in de afvoer waardoor dit kan ophopen en etensresten eraan vast kunnen kleven.

Om verstoppingen in de gootsteen te voorkomen is het belangrijk om goed op te letten wat er door de gootsteen gespoeld wordt. Het is van belang dat er zo min mogelijk vet, olie en etensresten door de gootsteen te spoelen.

Daarbij raden wij u aan uw gootsteen regelmatig door te spoelen met heet water. Dit kunt u doen door de gootsteen met warm/heet water te vullen en vervolgens de stop eruit te halen. Het water spoelt dan de eventuele resten weg zodat er geen ophoping ontstaat die resulteert in een verstopping.

Als u zeker wilt weten dat u geen last meer heeft van verstoppingen kunt u de afvoer van de goosteen en de riolering ook laten doorspuiten met een hoge druk machine. De wanden van de afvoerbuizen zijn dan weer helemaal schoon. Hierdoor gaan de buizen ook langer mee.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Wilt u de zekerheid hebben dat de gootsteenverstopping goed wordt opgelost? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Enschede.
Wij hebben ervaren ontstoppers die elke verstopping snel en vakkundig kunnen opsporen en verhelpen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de beste ontstoppingsmachines.

Heeft u een noodgeval? Voor spoedklussen kunt u Ontstoppingsdienst Enschede 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Wij hanteren eerlijke tarieven. Op locatie ontvangt u van ons een prijsopgave. Wij starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent. Zo weet u wat u kunt verwachten en voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer wij bij u langskomen, zorgen wij ervoor dat de verstopping goed verholpen wordt. Het maakt niet uit waar in Enschede of omgeving u woont, wij rekenen geen voorrijkosten.

Wilt u uw gootsteen laten ontstoppen door een professionele ontstoppingsdienst? Wij helpen u graag! Neem gerust contact op via 053 203 37 23 met een collega van Ontstoppingsdienst in Enschede om uw klus te bespreken en een afspraak in te plannen.

Enschede Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Enschede Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Enschede
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Enschede rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 053 203 37 23

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Enschede

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Enschede

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Enschede!

Afvoer Ontstoppen Enschede

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Enschede

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Enschede

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Enschede

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Enschede

Ontstoppingsbedrijf Enschede is in 1992 opgericht met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontstoppingsdienst Enschede tracht elke klant op een transparante en vakkundige wijze van hun verstopping af te helpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Enschede via 053 203 37 23.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Enschede te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 053 203 37 23.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 053 203 37 23.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.
Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 053 203 37 23.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 053 203 37 23. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Enschede uit?
Ontstoppingsbedrijf Enschede ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Enschede en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!